Assalamualaikum... The owner of this blog is R.I.M.A D.A.N.I.A would like to thank you to all the viewers from all over the world.. Never felt hesitate to come again.. I'm always welcoming every single viewers and appreciate it..(^^,)

Saturday, November 19, 2011

Breakfast Happily di Tasek Y, Batu Pahat!!!!

Memandangkan semalam hari Sabtu.. Maka sehari sebelum tu aku plan nak sangat-sangat keluar dan shoot gambar kawan-kawan... Dari 4 orang yang aku ajak.. Hanya 2 orang je yang berkesempatan.. Dan yang lagi 2 orang tu hehehe bila anda free calling-calling lah eh... Sebab aku nak sangat ambik gambar korang...

Maka pada hari Sabtu pagi selepas subuh... Aku pun bercadang nak goreng kuey tiow untuk sarapan pagi kat Tasek Y bersama 2 orang yang berkelapangan iaitu Ida dan Awin... Kuey tiow yang selebihnya aku tinggalkan untuk housemate bersarapan di rumah... Menu tambahan yang lain, aku goreng crab ball dengan crab stick serta teh o sebagai minuman pagi...

Sampai je kat Tasek Y, kami bertiga pun sarapan dibawah pokok yang nyaman sambil potpet-potpet dengan riangnya hahaha.. Sungguh happy sangat!!! Lepas tu aku pun siap-siap keluarkan kamera dan ambik gambar budak 2 orang ni tengah sarapan... Tiba-tiba............


Awin: Kau senyum tu jaga-jaga....

Ida: Kenapa?

Awin: Kut lah ada lada di celah gigi... Hahahaha

Ida: Hahahaha...

RD: Korang cek sikit gigi tu kang betul-betul ada lada.. Malas lah nak guna adobe semata-mata nak putihkan gigi korang yang berlada tu .. Hahaha...


Memang bergelak ketawa kami bertiga.. Bagi aku.. Ini lah antara riadah yang happening dengan kawan-kawan.... Mengurangkan stress pada pelajaran dan test... Aku sebagai kawan berterima kasih kerana menjemput aku di rumah dan bawa ke Tasek Y tu... Tangan aku pun memang dah gatal sangat nak usung kamera dan pelawaan aku ni korang terima dengan baik.... Aku jugak di hantar semula ke rumah dengan selamatnya...

Kat bawah ni ada beberapa keping gambar yang aku sempat upload memandangkan terlalu banyak dan aku plih mana yang best je untuk dikongsi dalam blog ni...
































































p/s: ambik feel macam picnic kat UK pulak time summer... Hahahaha....


Thank you=)

4 comments:

sayap_terbang said...

ok la 2 kuey tiaw.. kalu mkn nasi mesti xlarat nak bergamba da.. haha.. lg2 jurukamera yg semakin berkembang neh.. hahahaha

RIMA DANIA said...

Sayap Terbang: Mana tak kembang kalau asek masak je...haha..kalau diet minum nestum je..xde masak2 pun...

Princess LaLoLi said...

nice pic..mekasih awk..kami suka digambar tau! hehehhe..len kali ajak kami lagi k..

RIMA DANIA said...

Princess laloli: oo hehe..itu suda tentu..hehehe

NOTES

NOTES
Jom LIKE page ANNADARLING di Facebook dan nantikan hanya yang exclusive dan terbaik insyaallah dari kami <3