Assalamualaikum... The owner of this blog is R.I.M.A D.A.N.I.A would like to thank you to all the viewers from all over the world.. Never felt hesitate to come again.. I'm always welcoming every single viewers and appreciate it..(^^,)

Saturday, March 26, 2011

---COLEK BUAH---



Colek Buah
Cuka nipah+garam+gula

Kita potong2 buahnya dulu

Buah pelam muda... masam...

Satu malam di Kolej Kediaman...

ANDRA: Fiya, nak makan colek...

Aku pun buat muka pelik hehehe...

ANDRA: Kak Ayu, jom makan colek...

Kak Ayu pun buat muka pelik...

Andra ketawa je.. ye orang selatan x tau pun colek tu ape...
Orang kelantan..terengganu je yg tau...

Colek ada macam2 tapi malam ni Andra offer kiteorang makan colek buah...
Jira kelas mate Andra yg bawak balik dari kelantan... hehehe.. Tenkiuu so muchh!!


2 comments:

arafaifa said...

nk gelak je ble tgk muke kakak2ku ni berkerut seribu ble dgr perkataan colek...gempak....

Fiya Kamel said...

hahahaha...memang pelik nama tu.. xtau pon..x penah dengar....

NOTES

NOTES
Jom LIKE page ANNADARLING di Facebook dan nantikan hanya yang exclusive dan terbaik insyaallah dari kami <3