Assalamualaikum... The owner of this blog is R.I.M.A D.A.N.I.A would like to thank you to all the viewers from all over the world.. Never felt hesitate to come again.. I'm always welcoming every single viewers and appreciate it..(^^,)

Tuesday, April 12, 2011

MALAM GALA KEUSAHAWANAN 2011

SAYA..

Rugi kalau si Awein x nak datang malam tu..hehehe tengok..last2 dia jugak dapat bawak blk cabutan bertuah yang paaalliiiiiiiinggg besaarr...

Saye suke di candid.. hahaha tapi yg cantek jelah.. sume orang pun
macam tu kan2...

Dengan mereka kat pintu gerbang dewan..wee...

Kawan2 saye yg saya sayang...

Orang yang melibatkan saya dan kawan2 dalam sume benda ni...tenkiu
encik abang senior mantel ketewel a.k.a kelas mate POM..

Gaya2 kakak senior kita yang cantik manis malam tu... Kakak2 yg sebaya.. hahaha

Ida...Fiya..Awein...

Bajuku datangnya dari 1st lady... kepada sape2 yg bkenan hehe dapatkan hanya di 1st lady..
Nanti boleh lah kite boria2...

Hidangan yang banyak dan menyelerakan..tapi ape2 pun..diet tetap diet..
Malam tu makan sket je..lagi pun dah malam..makan nasi pulak tu.. control2..

Ye disini ialah Nurul n Muna.. kakak senior yg sebaya seumur hahaha...


2 comments:

Angah . Izzah said...

sy pon bakalan g dinner ujong minggu nih
wait n see sy laks ye...hehehehe~

Lovea_Fiya said...

hahaha..suda post ke belum gmbr nye

NOTES

NOTES
Jom LIKE page ANNADARLING di Facebook dan nantikan hanya yang exclusive dan terbaik insyaallah dari kami <3