Assalamualaikum... The owner of this blog is R.I.M.A D.A.N.I.A would like to thank you to all the viewers from all over the world.. Never felt hesitate to come again.. I'm always welcoming every single viewers and appreciate it..(^^,)

Tuesday, June 19, 2012

Pre Wedding Photo.. FIYA & FAIZ

Assalam....

Sekadar untuk tatapan yang sudi membaca Aku Terima Nikahnya Part 1,2,3 dan 4 serta semua random topik tentang persiapan wedding aku.... Thank you so much... Aku harap, some of the sharing information and personal stories tu dapat membantu dan memberi sesuatu yang bermanfaat untuk semua....

Alhamdulillah... Pre Wedding aku ni di ambil oleh adik lelaki aku sendiri Ahmad Zuhair 15 tahun... Belajar guna kamera dslr canon on the spot dengan abang ipar hehehe... Kelakar tengok dia ambik gambar pastu buat muka cuak kalau dia rasa gambar tu tak cantik...

Thank you jugak pada my personally make up assistant iaitu adik perempuan aku.. Itsmenoni a.k.a Izzah... Thank you from top to bottom sebab dia dah banyak membantu menyumbang wang dan tenaga dari bertunang sampai ke hari majlis pernikahan...
























































































































So.. Itu lah dia beberapa keping gambar Pre Wedding aku... Kenapa Pre Wedding? Sebab nikah je dulu... Majlis jamuan akan diadakan pada tahun hadapan... Insyallah... Doakan kebahagiaan kami dunia dan akhirat!....

p/s: 1 paper final lagi.... Go go go!!!!!!

Terima kasih.........

10 comments:

oya zihanee said...

+ pandai photographer tangkap gambar... agi upah tak??? hehehehe.....

anyway, taksempat nak salam peluk cium afiah aritue.. semoga bahagia sehingga ke akhir hayat.. aminnnn....

selamat pengantin baru!!

RIMA DANIA said...

kak oya: a'ah masa kak oya nak balik tu, afiah tgh makan... kak.. ada org perasan akak la.. dia kata "tu bukan blogger oya ke yang blog dia i'm a wife.. dia selalu usha blog kak oya hehehe.."...

Naz / Nadz COSK said...

TAHNIAH.. Walaupun agak lewat ucapan Kak Naz ni.. Semoga bahagia & berjaya menempuhi segala dugaan dlm alam rumahtangga..

oya zihanee said...

+ ingat nak sapa afiah, tp tengah makan, segan pulak. tak pe nanti kenduri, akak datang laie.. bawah hadiah.. hehehe... tak mo request hadiah ke???

wah!! ade peminat nampak??? siapakah dia.. tapi blog akak dah privatekan.. segan pulak lama2 nak bagi org baca.. 1opis baca. so limitkan untuk org2 tertentu je..

nak jadi org tertentu ke??? meh bagi emel address.. akak add (huhuhu..budget diva la kan??..)

RIMA DANIA said...

Kak Naz: Terima kasih kak... ameen.. insyaallah...

RIMA DANIA said...

Kak Oya: tu la perasan jugak akak, mak ngah n pak ngah nak balik dah..

hehehe peminat tu kawan kelas sama2 belajar kat u.. dia pun nikah time blaja jugak..

skang geng dgn dia lah ni hehe...

fiya8988@yahoo.com.my

kawan kata da x dapat nak baca blog kak oya sbb dia kata dia selalu view page akak..

oya zihanee said...

+ best nyerr kawin masa belajar... tensi2 boleh call husband... ala manja2 gituerrr...

senang nak ingat nama husband along, dekat2 dgn nama husband ka.ya.. fairus...faiz... ok! pass!

nnti k.ya masukan dlm list.. bagi la email kwn along tu.. k.ya privatekan untuk org tertentu je..hehehehe... banyak pulak org kacau daun lately nih.. huuuu....

RIMA DANIA said...

Kak Oya: haha lagi best kalau senior sama course.. tak paham cari suami..
pastu nak exam suami pulak yg bg tips hehe...

senang nak ingat sbb pendek je nama dia..hehe

pinu_nuyu@yahoo.com

ada sorang lagi tapi dia x bg lagi email.. =) tenkiu mrs. oya

oya zihanee said...

+ hahaha.... senang nak ambil kesempatan.. ops!! kelebihan...

bila akak privatekan blog, dalam blog list tak akan appear any new entry.. kene buka blog akak baru tahu..

tgh boring keje banyk tapi bos tak de..ehe!!! layan blog ler.

RIMA DANIA said...

kak oya: hehe along kalau boring pon sama jugak layan je blog... =)

NOTES

NOTES
Jom LIKE page ANNADARLING di Facebook dan nantikan hanya yang exclusive dan terbaik insyaallah dari kami <3