Assalamualaikum... The owner of this blog is R.I.M.A D.A.N.I.A would like to thank you to all the viewers from all over the world.. Never felt hesitate to come again.. I'm always welcoming every single viewers and appreciate it..(^^,)

Thursday, September 8, 2011

ATOK LELAKI KOMEN TENTANG HANDBAG KU... DIA KATA MACAM.........................??

Tadi touching jap tulis entri luahan hati birthday girl kepada parentsnya dan sekarang aku nak cerita tentang hadiah birthday tahun lepas... Korang tau atok aku kata apa tentang hadiah birthday aku???



Atok: Ni handbag ori ke?

Aku: A'ah tok... Ori ni...


Atok: Siapa belikan?
(sambil belek-belek handbag aku..)

Aku: Angah yang belikan..
(Angah tu adik perempuan aku.. The 1 and only)

Atok: Kalau kau kata ori kat orang lain mesti orang tak percaya..


Aku: Kenapa pulak tok?


Atok: Hahaha yelah.. Cuba kau tengok cincin besar kat beg kau ni.. Dah macam anting-anting kat hidung lembu atok tengok..


Aku: Haa??? huhuhu..... Ada pulak macam anting-anting hidung lembu... Huhuhu mahal ni, tok....


Atok: Yolah.. Cuba tengok betul-betul... Kan ada rupa tu Hahaha..





ADA RUPA ANTING-ANTING LEMBU KE?? Huhuhuhu......



.....

.....

.....

.....

.....






Ada rupa ke?? Atok aku tu ada-ada je tau nak komen yang pelik-pelik lepas tu dia gelak kan aku... Hahaha nasib lah cucunya ok je... Biasa lah dapat atok yang suka kacau cucu.. Macam tu lah...


Thank you ya baca entri ini (^^,)...

13 comments:

PaK PiS said...

atok nk beg baru jgak kot..haha ^_^

Fatiha Kamarudin said...

atok akak pandai melawak ekh . comel je :DD

Tak Yah Uji Akal said...

haha ni mesti xsabao2 nak tengok lembu sembelih raya korban ni~ ahhaha

Princess LaLoLi said...

ahak...fiya..mcm ad jep..:-)

Syahratul-nisa' said...

eh, atok awk yg mne ni? melaka ke johor? haha best tol dier knekan awk :P

RIMA DANIA said...

PAK PIS: Haha.. atok jeles agaknya..

RIMA DANIA said...

FATIHA: Haha atok akak suka sakat cucu.. Pastu dia da melawak, dia gelak kan kita.. hahaha..

RIMA DANIA said...

TAK YAH UJI AKAL: hahaha...yelah tu agaknya... dah x sabar2 sangat..

p/s: fuhh..sedapnya daging lembu korban buat BBQ... =p

RIMA DANIA said...

P.LALOLI: Hahaha...jom ikot fiya balik kmpung.. boleh jumpa atok fiya

RIMA DANIA said...

Nisa: Amboi... Atok mana lagi kalau bukan atok melaka.. atok johor dah 16 tahun takde..

Naz said...

Hahaha.. tergelak kak Naz baca entry pasal hand bag ni... atok yg mana ni? kat padang sbg ker??hehehe

RIMA DANIA said...

Kak Naz: A'ah.. Atok padang sebang hehe..Atok tu memang mcm tu.. kelakar..

kb8282 enterprise online store said...

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

layari blog kami di ONLINE STORE
atau PHOTO PRODUK

NOTES

NOTES
Jom LIKE page ANNADARLING di Facebook dan nantikan hanya yang exclusive dan terbaik insyaallah dari kami <3