Assalamualaikum... The owner of this blog is R.I.M.A D.A.N.I.A would like to thank you to all the viewers from all over the world.. Never felt hesitate to come again.. I'm always welcoming every single viewers and appreciate it..(^^,)

Saturday, May 25, 2013

Home Sweet Home

Assalam...




Husband ambil alih jaga aku pulak minggu ni..




Alhamdulillah.. Dapat kembali ke rumah walaupun tak lama..
Seronok dapat berada dalam rumah sendiri...

Tapi...

Teringat pulak rumah parents dan hidangan makanan yang
sedap-sedap...

So..

Menu pertama untuk hari pertama husband jaga aku kat
rumah...

"Hari ni Abang buatkan salad makan dengan wholemeal bread ya.."
-Husband-

"Okay tapi tak nak salad yang ada tomato dengan timun.. Tak suka hehe.."
-Aku-

Menunggu husband balik rumah.. Aku dah mula rasa perut tak selesa dan
sakit T_T...


Thank you..


p/s: Saja nak share link HiSHOP untuk side income heheheh.. 

2 comments:

Crew Fathi said...

Wah... Best nya bila dah berumah tangga.. Hehe

RIMA DANIA said...

Crew Fathi: Best..! =)

NOTES

NOTES
Jom LIKE page ANNADARLING di Facebook dan nantikan hanya yang exclusive dan terbaik insyaallah dari kami <3