Assalamualaikum... The owner of this blog is R.I.M.A D.A.N.I.A would like to thank you to all the viewers from all over the world.. Never felt hesitate to come again.. I'm always welcoming every single viewers and appreciate it..(^^,)

Tuesday, May 29, 2012

Random: Idea Untuk Hantaran

Assalam....

Hallooo semua.... 1st of all thank you very much sebab visiting my blog... And those yang read... Thank you sangat-sangat... Okay kalau di tanya mood sekarang... Tanpa ragu-ragu aku jawab.....

MOOD: P.E.N.A.T (ada ke emosi penat??)

Semalam dan hari ini buzy dengan melakukan prosedur menyelesaikan borang nikah.. Akhirnya dengan penuh rasa kesyukuran... Selesai jugak borang-borang tu cuma esok baru nak hantar kat Jabatan Agama Islam Melaka...

Syukur lah dah dapat booked masa dan tempat di Masjid Al-Alami MITC, Melaka pada jam 10.30 pagi... Kepada yang berkenaan hehehe... "Anda kena gerak awal dari JB ye sebab kita nikah pukul 10.30 pagi..."

Semuanya banyak di setel kan oleh ayahanda... Pulang ke Malaysia dan berpenat-penat serta bersusah-payah untuk anakanda dia ni... Lepas ni nak setel kan katering dan khemah pula..

Bahagian aku... Aku baru je beli pinggan, mangkuk, dulang bagai nak buat alas hantaran... Ideas came from ayahanda.... Simple... JIMAT! Dapat banyak diskaun lagi... Beli barang kat KK Deco yang jual barang english style... Memang style laaaa...

Contoh pinggan, mangkuk dan dulang yang aku beli adalah seperti di bawah.. Lepas bertukar hantaran boleh lah bakal mak mentua gunakan barang-barang ni.. Tak membazirkan?? Hehehe... Sesuai lah untuk tema yang kami nak buat... English style... 











Harap-harap apa yang diangan-angankan menjadi kenyataan... Insyaallah.... Kena jadi lebih kreatif... Extra extra kreatif sebab i've seen my hantaran from him... Wooo.... Sangat cantik! Ya... Itu hasil tangan bakal mak mentua ku... 

Terima kasih!








Thank you ABAH for everything!....
Ooo... Ini angkasawan tu... They meet almost every year
kat Jeddah.... 


5 comments:

sayap terbang said...

wah.. english style 2... tp dpt org mlayu.. hahahaha

RIMA DANIA said...

ST: hahaha x suke lelaki english style... minat melayu style

sayap terbang said...

haha okeyh2 nanti ari2 g keje pakai bj mlayu jek.. haha.. kemeja kan english style.. hehe

RIMA DANIA said...

ST:nak keeee?????

lin lin 1290 said...

waa..nak kawen dah !! jempot lin taw...

NOTES

NOTES
Jom LIKE page ANNADARLING di Facebook dan nantikan hanya yang exclusive dan terbaik insyaallah dari kami <3