Assalamualaikum... The owner of this blog is R.I.M.A D.A.N.I.A would like to thank you to all the viewers from all over the world.. Never felt hesitate to come again.. I'm always welcoming every single viewers and appreciate it..(^^,)

Saturday, December 1, 2012

Beautiful Saturday & Sunday...

Assalam....


SEE!!!!! AKU BALIK JUGAK MINGGU NI!!!!! (Dapat jumpa husband hehe)...

Simple entry... Saja nak share aktiviti aku di dapur untuk 2 hari ni... Hehehe..





Chicken Lasagna.... Request by husband
untuk breakfast + lunch on Saturday..






Happy faces...






Breakfast on Sunday... Steamboat... Request by husband too..






Tom yam soup...






Dah makan separuh dari steamboat..






Sempat buat Steam Strawberry Yogurt Cupcakes.. Hehe...






Gebu & sangat comelllll.....






Sarapan pagi dengan husband lebih indah dari candle light
dinner hehehe.... Coffee.. Yogurt Cupcakes and Tom Yam 
Steamboat... One more thing.. Love story movies!!! Kan lagi
best dari candle light dinner hehe..






Petang tu.. Sambil aku buat chocolate cupcake (masih
dengan resepi Kak Naz).. Husband tolong buatkan
tangkai mug untuk projek Creativity and Innovation..
Selasa nak kena present.. Dari tin.. Kena kitar semula buat
produk baru hehe...






Tadaaaa.. Ini lah dia cuppies for my jiran sebelah a.k.a
classmates.. Lepas tu bagi adik senior 2 orang sebab diorang
nak try rasa air tangan kakak junior yang sorang ni hehehe..
Sempat jugak simpan beberapa ketul untuk housemates dan roomate...
Enjoy dengan  cuppies anda dan terima kasih kerana
anda mengatakan kedua-duanya sedap!! Hehehe..



*roomate terus mintak resepi coklat cupcake lepas makan hehehe.. (^^,)





Thank you..

2 comments:

Syera Begam said...

Chicken lasagna tu menggiurkan... :)

www.syerabegam.com

RIMA DANIA said...

Syera Begam: Menggiur sebab banyak cheese hehe

NOTES

NOTES
Jom LIKE page ANNADARLING di Facebook dan nantikan hanya yang exclusive dan terbaik insyaallah dari kami <3