Assalamualaikum... The owner of this blog is R.I.M.A D.A.N.I.A would like to thank you to all the viewers from all over the world.. Never felt hesitate to come again.. I'm always welcoming every single viewers and appreciate it..(^^,)

Saturday, December 29, 2012

Boikot yang tu.. Support yang sini hehe...


Assalam....



Macam aku pernah cakap dalam entri sebelum-sebelum ni.. Marrybrown tu restoran fast food all time favourite... Tak kisah lah naik Genting Highlands ke.. Bawah Genting ke suka je makan-makan kat Marrybrown..

2 minggu lepas.. Dalam tempoh seminggu aku dah makan kat Marrybrown 3 kali!! Gara-gara tak ada tempat lain yang jual mee kari sesedap mereka ni.. Serius... Cuba lah makanan tempatan diorang ni.. Tak rugi langsung!! Ada Nasi Ayam.. Nasi Lemak... Bubur Ayam.. Semua best!

Alhamdulillah semangat nak boikot masih ada.. Kalau dah teringin sangat nak makan burger spicy chicken.. Aku pergi Marrybrown je dan dapatkan Burger Hot Touch mereka yang seakan-akan spicy chicken tut... Hehehe... Sayur salad dalam Burger Ayam mereka mengingatkan aku akan kesegaran salad ketika berada di UK.. Malah mayonis mereka hampir sama macam kat UK... Makan sambil pejam mata gitu.. Hehehe..






Mee Kari dia... Perghhh... Jangan sampai tersedak haha...
Berapi pulak tekak jadi naga pulak.. (Tipu je!)







Adik aku si Angah Izzah makan Nasi Ayam...
Tak sangka sedap betul...








Afiff makan Chick A Licious..
Sedap jugak tapi kalau lebihkan fries dan
salad mungkin lebih menarik kot dinner kami
malam tu...







We are HERE!








Malam tu lepas lepak makan... Sempat pergi tengok wayang...
The Life of PI... Susah nak sebut... Mula-mula sebut P.I...
Pastu dengar orang sebut Pi.. Rupanya cara nak sebut adalah
PIE!!!! or PAI... Hehehe..







Boyfriend lama... Hehe.. Boyfriend baru
tak dapat ikut sebab kerja..








Girlfriend lama dan baru hehehe...



Hopefully aku strong enough to face the boikot thing dan may Allah ease everything... Insyaallah ada hikmah disebalik semuanya.. Thank you for reading...!


2 comments:

Ann Ishak said...

dah lama tak makan dekat Marrybrown, susah jugak nak jumpa resto ni dekat KL

RIMA DANIA said...

Ann Ishak: Kalau kat batu pahat pun tak tahu area mana..so kena ke ayer hitam jugak nak dapatkan marrybrown sebab x banyak cawangan macam fast food yang lain..

NOTES

NOTES
Jom LIKE page ANNADARLING di Facebook dan nantikan hanya yang exclusive dan terbaik insyaallah dari kami <3