Assalamualaikum... The owner of this blog is R.I.M.A D.A.N.I.A would like to thank you to all the viewers from all over the world.. Never felt hesitate to come again.. I'm always welcoming every single viewers and appreciate it..(^^,)

Wednesday, May 11, 2011

+LAST DAY KAT BATU PAHAT SEBELUM BALIK MELAKA+

Pagi2 Umi aku dah datang bawak adik yang 2 orang neh dr Melaka ke
Kolej K.P.. Memang dah plan macam2 kalau diorang datang sini... Bese lah..
kalau dah sampai Parit Raja rugi lak x turun Ayer Hitam.. jadi destinasi
pertama shopping kat kawasan yang orang banyak jual sayur2... buah2 tu..


Aku x tau lah nape dia ni excited sgt bab makanan.. Haha...

Usha dia -----> ITSMENONI

Murah2.. 3---> RM5...

Yang dia ni pulak mmg x tahan nak layan kiteorg shopping hahaha...

Usha2 pisang tandok.. Balik boleh goreng buat minum petang.. hehe

Belum sampai setengah jam shopping ye tuan2 puan2..
Tangan dah penuh.. Haha

Yang ni sodap.. Balik rebus je.. Sumber minyak karotin yg bagus!!

Dia guna Lumix Panasonic.. Meh lawan Casio (cap kalkulator saintifik) hahaha

Kak Minah ni mmg suke je amek gambar dia..

Lepas tu kiteorg g Bundle Nain Trading pulak..

Umi pun tolong2 carik kan baju jugak..

Tapi akhirnya sehelai pun x dpt.. sebab dress banyak dah dikebas
oleh org lain... xde rezeki namanya...

Lepas tu singgah Nona Florist beli barang kawen plak.. hihihihi
Oooppssss.... Silap2...beli barang nak menjahit bunga... hehehe...

p/s: duduk belajar tempat2 shopping ni jadilah kes "Eh..?? Purse aku bocor ke?? Baru cucuk duit semalam.. Hari nie xde dah?? Pelik..." Hahahaha..



7 comments:

Angah . Izzah said...

eh pic awk ade dlm lumix..lpe nk transpe...hahaha ^^..pas nih...putrajaya!!!!!!!

Lovea_Fiya said...

jadik ke nak gi??

LehaMY said...

hehehehe . ada pakcik yang ramah jual buah kan kat sana . yang boleh bagi rasa buah-buahannya . hehehehe ~=D

selamat bercuti kak. =D

Lovea_Fiya said...

ha'ah ade2..byk jugak dpt rasa.. x silap akak kan..akak beli buah sume kat kedai dia..hehe sedap..manis2

azizul said...
This comment has been removed by the author.
azizul said...

waa. sempat lagi borong buah tangan kat ayer itam

Lovea_Fiya said...

azizul: alang2 mak dah smpai situ lagi pun lama dah planning nk g situ=)

NOTES

NOTES
Jom LIKE page ANNADARLING di Facebook dan nantikan hanya yang exclusive dan terbaik insyaallah dari kami <3