Assalamualaikum... The owner of this blog is R.I.M.A D.A.N.I.A would like to thank you to all the viewers from all over the world.. Never felt hesitate to come again.. I'm always welcoming every single viewers and appreciate it..(^^,)

Wednesday, July 18, 2012

Awesome lah kat JB ada menu western dengan harga RM5 je!!!

Assalam..


Baru 2 minggu lepas aku balik JB.. Sampai je JB, suami bawak aku makan malam kat satu restoran yang aku tak berapa nak ingat namanya.. Restoran tu sederet Klinik Mustakizah kat Uda.. Suami aku kata best makan kat situ...

Antara benda yang best ialah menu yang tak banyak tapi semua western... Mudah nak pilih.. Sedap pun sedap dan kenyang kalau makan kat situ.. Portion untuk seorang dewasa makan sangat mencukupi...





Aku pilih chicken chop dan harganya RM5 je! Aku makan tak banyak jadi aku bagi 2 dengan suami hehe...






Ni suami aku order.. Fish and chips pun RM5 jugak!... Sedap jugak Fish and chips kat situ.. Rasa ikan lebih dari tepung...






Balik JB pun boleh gemuk kalau semua makanan sedap-sedap tapi tak bersenam hehehe... Rajin pulak aku ni bersenam... Tak apa CLENX TEA ada! Hahaha...


Sekian... Thank you....


6 comments:

sayap terbang said...

hehe nama kedai 2 angah d&c.. delicious n cheap.. hehehe.. nanti kita g lg yer.. bwk isteri tersayang neh.. hehe

RIMA DANIA said...

ST: hehe ok boleh2... nak rasa makanan yg lain pulak.. tenkiu encik husband...

sayap terbang said...

hehe okeyh2 nanti kita g same2.. kan da jd org jb.. bler2 pown bule g.. hehe.. =)

RIMA DANIA said...

ST: tenkiu tenkiu tenkiu... hahaha patot lah org label kita ni kaki tau port tempat makan best...

Silver said...

mcm mane nak pegi tu? ape alamat die

RIMA DANIA said...

Silver: Cari RESTORAN ANGAH D&C di Bandar Baru Uda..

NO 24, JALAN PADI 2,
BANDAR BARU UDA,
81200 JOHOR BAHRU =)

NOTES

NOTES
Jom LIKE page ANNADARLING di Facebook dan nantikan hanya yang exclusive dan terbaik insyaallah dari kami <3